†Goth†

Broj postova: 39 Join date: 31.05.2008 Age: 21 Lokacija: In your deepest fear!!!
 | Naslov: Vaši hobiji uto lip 03, 2008 12:04 pm | |
| Kakav hobi imate?Zašto baš taj hobi? To je pitanje koje nas zanima. Evo npr. moj hobi je sakupljanje igrica,knjiga,stripova,odabranih filmova,slika i software-a(sve je vezano uz komp)te onda čitanje gledanje i igranje,amlo cudan hobi,ali me ispunjava jer vidim svasta dok to tražim(posebica SPAM-a,i registracija).  _________________ 罪 Insanity is just a weird form of madness Call me all you wanna,i do not care about your thinking!!!    |
|
Eziel Admin

Broj postova: 42 Join date: 30.05.2008 Lokacija: By the forever crying sea
 | Naslov: Re: Vaši hobiji sri lip 04, 2008 1:38 am | |
| Imam dosta hobija, većina ih je navedena u drugom topicu u ovom subforumu... ako bi se moraloo izdvojiti jedan onda bi to bila muzika. Zašto? Pa zato što mi dobro ide a kada ti nešto dobro ide onda si zadovoljan/na i radiš to više. A počelo je davno, zašto, e toga se više ne sjećam Ali nekako čovjek se nauči, istrenira da se bavi time ali valjda je sve počelo jer me muzika oduvjek opušta i čini me racionalnim, pomaže mi da lakše i objektivnije razmišljam i uvijek mi pomaže u moodu, pa nekako dolazi logično da se bavim time. _________________  |
|