Our Stories... our knowledge. Enter at your own risk.

Početna stranicaPočetna stranica  FAQFAQ  PretraľnikPretraľnik  ČlanstvoČlanstvo  Korisničke grupeKorisničke grupe  RegistracijaRegistracija  LoginLogin  

Share | 

Za opuštanje ili spavanje?

Prethodna tema Sljedeća tema Go down 
Autor/icaPoruka
Kizo
Admin

Broj postova: 22

PostajNaslov: Za opuštanje ili spavanje?   sub svi 31, 2008 2:39 am

Trenutacno se na domacim TV postajama vrte serije kao Prijatelji,Sam svoj majstor,Korak po korak,Rat u kući,itd.Sve su to serije koje su se najmanje jednom odvrtjele na TV ekranim.Ijako je vecina tih serija poprilicno stara,ma koliko ih gledao nikad mi ne dosade,npr Prijatelji,meni osobno jedna od najboljih serija,uvjek su mi zabavni,od novijih serija Rat u kući,iako ju prikazuju vec 2 put za redom,volim ih kad kada pogledati.A za ove ostale sto sam nabrojao,to su vec veterani na nasim postajam,(kako mi slobodno vrijeme dopusta)vec ih znam na pamet,pa ono uz njih mogu jedino dobro zaspati a ne nasmijati.Dasak novih serija nebi skodio.
Jos ima dosta serija koje ja nisam nabrojao,bas zato recite i vi koju,sta mislite o njoj,dobre i lose strane.

Admin

Broj postova: 42

PostajNaslov: Re: Za opuštanje ili spavanje?   sub svi 31, 2008 2:53 am

Prijatelji su ono klasika već. Toliko mnogo puta sam su bile prikazivane...
Dadilja Fran je također super. Rat u kući evo u zadnje vrijeme mi je počela serija biti zanimljiva. Također, volim pratiti sve Sci-Fi serije, poput Thresholda, Star Trek (također po tko zna koji put repriza). Heh, sjećam se isto kada je prvi put bio Beverly Hills daavno pa kada se prvi put vrtio, onda mi je bio zanimljiv (dakako, danas je dosadan, ali se dobro prisjetiti). Pratim Nikitu, labirint zločina također. Volim pogledati i CSI i takve serije također, iako moram priznati da su mi nekako prije sve te serije bile dosta draže. Evo recimo ako bi došla situacija da moram izdvojiti jednu i da malo kažem o njoj - evo primjer Nikita. Svi smo je pratili davnim krajem ratom zabilježenih 90-ih i početkom novog milenija. Svi znamo o čemu se radi. U biti to je strah kraja devedesetih da velike organizacije kontroliraju svijet, strah koji mi danas nemamo - jer smatramo da zasigurno organizacije kontroliraju svijet, pa je sama ideja cijele serije vrlo zanimljiva i pronicljiva prema budućnosti (bliskoj u ovom slučaju). No sviđa mi se interakcija između likova, sviđa mi se kako Nikitu i njen duh, čovječnost nikada nisu slomili i kako iako se to ne vidi na prvi pogled, svi gaje osjećaje u toj seriji (da ironično, iako se pretpostavlja i učeni su da budu hladne mašine za ubijanje). Volim i odnos između Michaela i Nikite koji je uvjek između ljubav - mržnja. Malo su si priijatelji pa malo neprijatelji, no očito je da mare podosta jedan za drugog. Ono što mi se osobno ne sviđa jest da svi likovi koji su mi bili dragi i favoriti u seriji (Mick Schopell, Seymour Birkoff, Quinn) bili ili ubijeni ili su umrli na nekakav drugi način. No, istina je da ništa nije savršeno pa nije niti nekakva serija. Najviše volim akcijske serije sa malo primjese Sci-Fia, to mi je osobno najdraži žanr. I te serije me osobno opuštaju.

Admin

Broj postova: 22

PostajNaslov: Re: Za opuštanje ili spavanje?   sub svi 31, 2008 9:21 am

Od svih serija,mislim da su najbrojnije CIS i sličnog žandra.Ali koliko ih god bilo,uvjek sam ih spreman pogledati,jer u svakoj epizodi je nesto novo,isto a opet drugčije.
Još jedan od zanimljivijih serija su mi Zvjezdane staze,iako sam ih vec gledao,jednostavno mi ostaju zabavne,ali naravno kao i u svemu,sve ima svoje zabavne i dosadne trenutke.Mala mi je zamjerka to sto su one snimane prije desetak i vise godina pa im tehnologija nije dopustala da to realiziraju kao mogucu buducnost.Ali barem znamo kako su ju prije doživljvali.

Broj postova: 39

PostajNaslov: Re: Za opuštanje ili spavanje?   sub svi 31, 2008 4:18 pm

Od serija pratim Naruto(anime,japanski crtići)i odlican ej,posto ga ne mogu gledati redovito radi obevaza poceo sam ga skidat s interneta i onda tako pratim...

Insanity is just a weird form of madness
Call me all you wanna,i do not care about your thinking!!!

[Vrh] Go down
Korisnički profil http://www.last.fm/user/killmenot/
Eziel
Admin

Broj postova: 42

PostajNaslov: Re: Za opuštanje ili spavanje?   ned lip 01, 2008 12:05 am

Kizo je napisao/la:
Ali barem znamo kako su ju prije doživljvali.

Da definitivno. Osobito kada čovjek usporedi kako je mi danas doživljavamo (primjer nova Battlestar Galactica).
Star Trek inače je dobar ali je TNG nekako dosadan jer se dosta malo toga zbiva (dok primjer u DS9 i VOY se dosta više akcije zbiva a i bolji su efekti također). Jer se tko sjeća originalnih Star Trek serija sa Capt. Kirkom? Ima tu koji skriveni fan originalnih ST? Smile

Naruto je definitivno odličan crtić.Skinulo se sve (ili približno sve) episode no frend mi se pravi lud da nije posudio od mene a je. No trebalo bi se to nanovo skidati. Gledaš još što, Goth ? (mislim naveo si samo jedan crtić)

PostajNaslov: Re: Za opuštanje ili spavanje?   ned lip 01, 2008 10:03 am

A htio sam gledati nike blood anime,vidio sam jednu scenu ali sam zaboravio ime...steta...
Serije baš i ne gledam jedino rat u kuću da se smijem bolestima sto rade...

[Vrh] Go down
supra2008

Broj postova: 10

PostajNaslov: Re: Za opuštanje ili spavanje?   pon lip 02, 2008 2:25 pm

Kad si vec uzeo primjer batlestar galaktika je prejebena makar bila. a anime a kaj vi to pratite? Te naruto nisam ja uhvatio na tvu na kojem to progamu? na onom tcom tv ?
[Vrh] Go down
Korisnički profil
†Goth†

PostajNaslov: Re: Za opuštanje ili spavanje?   pon lip 02, 2008 5:50 pm

Koliko ja znam ima na Cartoon Network ili je bilo,ja gledam na Jetix navecer poslje Power Rangersa, ne znam u koliko je(onaj DIGITV satelistsku imam),i imaš dao sam stranicu za torrente i imaš na youtube.

[Vrh] Go down

Za opuštanje ili spavanje?

Prethodna tema Sljedeća tema [Vrh] 
Stranica 1 / 1.